Gemanco është një ndërmarrje lider në sektorin e bujqësisë

Që nga viti 1976 ka qenë një pikë referimi e sigurt për operatorët e sektorit si tregtarët, kooperativat, grupet e blerjeve, konsorciumet dhe fermat bujqësore.

Gemanco SPA

Historia e ndërmarrjes e ka zanafillën te entuziazmi dhe vullneti i një grupi ekspertësh të plehëruesve dhe produkteve bujqësore. Midis viteve ’80 dhe ’90 u krye një hap më përpara. Gemanco SPA u bë importuesi ekskluziv i fosfateve tuniziane, duke pushtuar kështu një pjesë të madhe të tregut. Pasioni për punën tonë na ka shtyrë të fillojmë një program investimi për të krijuar një industri të prodhimit të plehërave. Për këtë arsye është dhe ndërtimi i një fabrike prej 30 mijë metrash katrorë, me sisteme të teknologjisë së lartë dhe avangarde në zonën industriale të Barit. Në vitet në vijim u krijuan bashkëpunime të ngushta me prodhuesit kryesorë në sektorin e plehëruesve si Montedison, Enichem, Hydro, Fertiberia, Yara.

Ne na pëlqen të jemi të përditësuar dhe të ndjekim inovacionin

4 qendra

prodhimi, magazinimi dhe përpunimi
Angazhimi i marrë në sektorë të ndryshëm e bën Gemanco-n një ndërmarrje lider në sektorin e bujqësisë.

5000

kuintalë në ditë
Kapaciteti prodhues falë një fabrike të përzgjedhjes dhe përpunimit të farërave të certifikuara.

400 mijë

kuintalë
Kapaciteti i kapanoneve speciale për ruajtjen e drithërave në Gravina të Pulias.

Produktet tona

Plehëruesit Yara

Plehërues për çdo nevojë të kulturave tuaja.

Zbuloni më shumë

Drithëra dhe bishtajore

Përzgjedhja, ruajtja dhe
përpunimi.

Zbuloni më shumë

Vaj ulliri ekstra i virgjër

Vaj ulliri ekstra i virgjër me cilësi të lartë.

Zbuloni më shumë

Air1 AdBlue

E ardhmja e aditivit, një produkt i sigurt për t'u përdorur.

Zbuloni më shumë

Pelet Gemanco

Produkt ekologjik,
100% dru.

Zbuloni më shumë

Gemanco LAB

Konsulencë, plane të personalizuara plehërimi, laboratorë didaktikë.

Zbuloni më shumë