Kontakte

Gemanco SPA
Gemanco spa është afër klientëve të saj.

Jemi prezent në 4 qendra

Jemi të pranishëm në Italinë Jugore midis Pulias dhe Kalabrisë. Gjeni atë që është më afër jush.

01

Qendra në Bari

Via delle Petunie, 1 (Z.I.) 70026 Modugno (BA) info@gemanco.it +39 080 531 57 01 +39 080 531 56 99

02

Qendra në Bari

Magazinimi Viale F. de Blasio, S/N (Z.I.) 70026 Modugno (BA)

03

Gravina in Puglia

Contrada Murgetta
70024 Gravina in Puglia (BA)
cereali@gemanco.it
+39 080 325 58 57

04

Qendra në Tarsia

Contrada Mazzolino 87040 Tarsia (CS) tarsia@gemanco.it +39 379 16 15 455

Na kontaktoni për më shumë informacion!

Keni nevojë për këshilla ose më shumë informacion rreth produkteve ose shërbimeve tona? Plotësoni formularin.