Youtube Three

Prodhimi i vajit të ullirit ekstra të virgjër

Prerogativa jonë është të prodhojmë një vaj ulliri ekstra të virgjër me cilësi të lartë që ka përqendrime të larta të acideve yndyrore të pangopura (kryesisht të një acidi të monounsaturuar, acidi oleik) dhe polifenoleve.
Shijoni Pulian

Mjeshtëri e lartë e njohurive dhe të bërit si italianët

Kështu fillon historia e Olivò, një histori e respektuar për lëndën e parë, e krijuar nga tradita, mjeshtëria, sipërmarrja, investimet dhe teknologjia. Një histori që flet për njerëzit dhe tokën e tyre, që flet për ne, një histori që duam ta ndajmë me ju dhe që na dhuron një finale madhështore: Olivò, një vaj ulliri ekstra i virgjër të shkëlqyer.

01

Zinxhir i shkurtër prodhues-konsumator

Procesi i transformimit të ullinjve monitorohet vazhdimisht nga personel ekspert dhe i specializuar me përvojë shumëvjeçare në këtë sektor dhe është i lirë nga çdo trajtim kimik.

02

Ullinj shekullorë

Vjelja e ullinjve bëhet drejtpërdrejt nga pemët shekullore të rritura në territorin e Pulias, me makineri të gjeneratës së fundit, në mungesë të prekjeve nga dëmtuesit

03

Ambalazh i riciklueshëm

I lehtë, i pathyeshëm, rezistent, i papërshkueshëm nga uji dhe, për më tepër, i riciklueshëm pa sakrifikuar një dizajn të sofistikuar dhe modern gati për t’u admiruar në tryezat tuaja.