Pelet Gemanco

Ekologjik, 100% dru i pastër
Gemanco Spa ju ofron një zgjidhje për të ngrohur shtëpinë tuaj në mënyrë ekologjike, të qëndrueshme dhe mbi të gjitha me konsum të ulët.

Ky produkt është gjithashtu miqësor me mjedisin pasi prodhimi i tij nuk përfshin domosdoshmërisht prerjen e pemëve dhe përdorimin e ngjitësve dhe bojrave të dëmshme.

Peleti ynë është prodhuar nga druri i bredhit dhe është një lëndë djegëse perfekte me rendiment të lartë për stufat e gjeneratës së re. Lehtësia e tij dhe mundësia për ta ruajtur në sasi të mëdha e bën atë të përshtatshëm për përdorim shtëpiak dhe industrial. Për ta ruajtur atë në mënyrën më të mirë, thjesht mbajeni larg burimeve të lagështisë.

Baltic Pellets Abete

Për informacion telefononi në 080 5315701 (pika në Modugno), 080 3255857 (pika në Gravina in Puglia) ose plotësoni formularin.