Ushqimi
për kulturat tuaja
Floriri i
fushave tona
Vaj ulliri ekstra i virgjër:
Super i çmuar

Gemanco SPA

Qëndroni të përditësuar për të gjitha ngjarjet dhe të rejat e ndërmarrjes snë.
Që nga viti 1976, viti i themelimit të saj, jemi marrë me profesionalizëm dhe kompetencë në shpërndarjen e plehëruesve Yara, ruajtjen dhe përpunimin e farave dhe drithërave të certifikuara, shpërndarjen e aditivit AdBlue Air1 në Puglia dhe Basilicata.

Çfarë bëjmë

Shërbimet tona
Ne punojmë në fusha të ndryshme dhe e bëjmë atë më së miri. Na pëlqen të përditësohemi, të ndjekim inovacionin, të kërkojmë më të përparuarën në makineritë tona.
fertilizzanti yara

Plehëruesit Yara

cereali e eleguminose

Drithëra dhe bishtajore

Olio extra vergine di oliva

Vaj ulliri ekstra i virgjër

Gemanco Lab

Ne jo vetëm që favorizojmë rritjen e bimëve dhe të mbjellave, por gjithashtu u japim mundësinë studentëve të departamentit DISAD të Universitetit të Barit të testojnë në terren konceptet e mësuara në auditor.

Përdorime direkte në fushën e planeve të plehërimit

Zbuloni se cilat lëndë ushqyese nevojiten për secilën kulturë. Shihni se si kemi përdorur produktet plehëruese për të plotësuar nevojat e çdo ngastre të mbjellë.