Nuove soluzioni nutrizionali Yara per le colture mediterranee

Rritni cilësinë dhe rendimentin e të korrave tuaja me zgjidhjet e reja ushqyese Yara për kulturat mesdhetare.
Zbuloni gamën e re të produkteve Yara Italia gjatë takimit të organizuar nga Gemanco SpA në selinë e saj dhe fiksuar më 19 shkurt 2019, duke filluar nga ora 9.30.
Do të jetë një studim teknik i profilit të lartë, krejtësisht falas dhe i rezervuar për teknikë dhe tregtarë.

PROGRAMI
9.30 Mirëseardhja
Nicola Rubino – Drejtor tregtar Gemanco SpA

9.45 Hyrja
Giovanni Nasca – Agronom marketingu, Yara Italia

10.00 Zgjidhje të reja ushqyese Yara
Antonis Angeletakis – Menaxher i zhvillimit të biznesit, Biostimulantët

11.00 YaraVita: Vëmendje ndaj detajeve
YaraRega: produktet e reja NPK Yara
Giovanni Nasca – Agronom marketingu, Yara Italia

12.00 Pyetje dhe përgjigje

Drekë me bufe

Zgjidhje të reja ushqyese Yara për kulturat bujqësore mesdhetare
19 shkurt 2019
Ora 9.30
c/o Gemanco SpA
Via delle Petunie 1, Modugno Z.I. (BA)

Altre news

Nga gemanco linja e re e plehërave organike

Zbuloni linjën e re të plehërave organike të krijuar për bujqësinë organike me një qasje ushqyese të qëndrueshme. Pollina, pleh stalle, të azotuara dhe NPK me një përqindje të

Diventa partner

Entra a far parte della rete di partner Gemanco, accedi a conoscenze e know how.

Bëhu partner me ne

Bëhuni pjesë e rrjetit të partnerëve Gemanco, duke patur qasje në dijet dhe njohuritë tona.