Nga gemanco linja e re e plehërave organike

Zbuloni linjën e re të plehërave organike të krijuar për bujqësinë organike me një qasje ushqyese të qëndrueshme. Pollina, pleh stalle, të azotuara dhe NPK me një përqindje të lartë të karbonit të humifikuar: këto janë produktet e disponueshme. Lëndët e para të shkëlqyera, me matrica organike biologjikisht aktive, plotësojnë nevojat ushqyese të bimës në respekt të plotë të […]

Nuove soluzioni nutrizionali Yara per le colture mediterranee

Rritni cilësinë dhe rendimentin e të korrave tuaja me zgjidhjet e reja ushqyese Yara për kulturat mesdhetare. Zbuloni gamën e re të produkteve Yara Italia gjatë takimit të organizuar nga Gemanco SpA në selinë e saj dhe fiksuar më 19 shkurt 2019, duke filluar nga ora 9.30. Do të jetë një studim teknik i profilit të […]